31.3.07

haar

pironik heeft plots en op den bots zijn haar afgeknipt! woehoew, en zelf dan nog. doet me denken aan die keer op kamp met de scouts. toen mijn vriendinnekens met de scheermachien van de leiders mijn haar afdeden. en hoe ik er toen uitzag als een ziek kindje, met al die kale plekken en plukskes haar. dat de leiders dan maar de restanten afgedaan hebben met een gilettemeske en mij uitlachten met die witte badmuts op mijn hoofd. tumorken was mijn bijnaam dat kamp -eeklose humor, ik kan er ook niet aan doen hé. redelijk onvergetelijk was ook de thuiskomst en mijn ma die bijna een toeval kreeg... ow the good old days.

6 opmerkingen:

pironik zei

kom, niet teveel reclame he ;)
o, en zó kort is het nog bijlange niet hoor.
lol, tumorke

gypsy_eyes zei

@pironik: moest aan dat 'tumorken' denken toen ge vertelde dat ge wel een kapper kon gebruiken :-) allez maar hopelijk hebt ge zo geen kale plekken.

yab zei

Haha, de reactie van je mama op haar kaalgeschoren dochter moet echt wel de moeite geweest zijn. Gelukkig groeit haar snel terug. ;-)

gypsy_eyes zei

@yab: euhm ja. mijn ma en ik hebben betere momenten gehad :-p. ze kon er feitelijk vooral niet mee lachen omdat ik daags na mijn thuiskomst moest voorlezen in de kerk, op de trouw van mijn nonkel.

mamaaken zei

de foto staat nog altijd op mijn buro ... on-ver-getelijk; en inderdaad yab : gelukkig groeit haar snel terug ;

gnoerft zei

mmmmm

herken da verhaal volledig, alleen met een iets drastischeren afloop: scouts, haar afdoen, thuis komen en wa belachelijke plukskes afgiletteren, en volgende dag familiefeest, ikke dus ferm content dak daar plots nie naartoe mocht gaan (ha ja, want ik had toen nog nie ontdekt da als het saai is op een fam feest, ge u in de prak kunt zuipen en de familde merkt da toch ni want die zijn zelf te druk bezig met dezelfde activiteit uit te oefenen)