30.3.07

gypsy squasht

...en hoe! u kon hier, hier en daar al lezen dat squash niet meteen behoort tot één van gypsy's aangeboren talenten... maar owee hozee. dat het hoog tijd is voor een update! naar aanleiding van gypsy-stopt-met-roken-en-verdikt-wegens-een-comateus-spijsverteringsstelsel, en ook wel als onderdeel van het befaamde "gypsy's-gevecht-met-de-zwaartekracht", gaat zij sinds een maand of drie op wekelijkse basis squashen met vriendin k.

u gelooft het nooit maar elke zaterdag, om 11u, sta ik mezelve tegenwoordig in het zweet te werken in zo'n doorschijnend geval waar iedereen u in volle glorie ziet -het 'kotje' gasten, niet den tenue. elke week, zonder mankeren, in het weekend én 's ochtends is dat. als we even abstractie maken van die keren dat ik daar met een half exploderend hoofd stond, zou ik al dat regelmatig gesquash tot het beste en allerleukste durven rekenen dat mij de laatste tijd overkomt. allez ja, op sportief vlak hé.

elke keer weer is het zwoegen en zweten, en zijn k.&ikzelf zwaar fier op onzelve, lopen we zelfs een beetje te stoefen over al die geflipte ballekens, en eindigen we steevast bij een discussie over de ongelooflijke 'progressie' die we al gemaakt hebben... ha, niemand die ons moet komen zeggen dat wij grenzen verleggen of dat we goed bezig zijn. owla waarmee ik niet gezegd heb evy's bemoedigende woorden niet meer van doen heb bij mijn meeloperschap hé.

om de spanning er wat in te houden en het competitiebeest in ons los te maken, hebben squashpartner k. en ikzelf een hoogst origineel systeem op poten gesteld, nl. the one and only squash-squaarkuaart. hiermee kunnen we precies bijhouden wie nu eigenlijk de beste van ons twee is. het is vree ingewikkeld: de eerste met een volle squash-squaarkuaart is de winnares en krijgt een cadeau van de verliezer. kijkt daar eens: vertrouwen in mijn kunnen. waar squash niet allemaal goed voor is seg.

3 opmerkingen:

Young Crazy Fool zei

Super dat je er zoveel plezier aan beleeft. Squash is een sport die ik nu ook nog wel eens zou willen doen. Maar ik heb niemand die mee wil gaan :-(

Smiling Cobra zei

Ik heb het altijd al een onbegrijpelijke vertoning gevonden. Misschien moet ik me nodig eens de spelregels ervan eigen maken, zodat ik weet wat er nu eigenlijk in zo'n 'kotje' gebeurt.

gypsy_eyes zei

@young crazy fool: moh kijkt daar zie, het is wim! ja en een goeie partner vinden, dat was bij mijn ook een werk van lange adem hoor.

@smiling cobra: goh, het komt er vooral op neer dat ge op dat balleke moet slaan :-)