15.3.07

it must be

lees i.'s post van gisteren er op na en u weet vrijwel feilloos wat er sinds een tweetal weken aan de hand is met gypsy.

dat ik daar zelf nog niet aan gedacht had jong. laten we de symptomen nog even recapituleren: twee weken geleden, meer bepaald op mijn verjaardag, helemaal out of the blue wakker geworden met een rasp van een keel. als gestopte roker (sinds exact vier maand en vier dagen jawel!) zeg ik dat dat mag ophouden, en wel nu en stante pede. werd week één nog overheerst door keelpijn en een koortserig gevoel, dan worden we in deze tweede vooral geambeteerd door een kop vol groen snot en ontstekingskes allerhande.

allemaal check-check-check, dus het kan niet anders meer: ook hier zit een geval met vogelgriep. weliswaar één die zich manifesteert in enorme pieken en dalen. momenteel zitten we in de sluimerfase: niet ziek genoeg om nemeer te functionneren, wel voldoende om niet helemaal in de haak te zijn. u kent het wel.

2 opmerkingen:

Smiling Cobra zei

Een mens zou van pure ellende haast een vertroostende sigaret opsteken, maar na 4 maanden en 4 dagen onthouding zou dat bijzonder jammer zijn. Verzorg je dus maar goed. Het einde van de gezondheidskwakkel is in zicht.

gypsy_eyes zei

@smiling cobra: oh ik moet helemaal niet ellendig zijn om goesting te hebben in een sigaret hoor :-)