5.3.07

vandaag

het leuke aan vandaag is dat ik volledig het kind mag uithangen, het is tenslotte is *mijn* dag, de 5de maart. het fantastisch leuke aan deze week is dan weer dat die in het teken van 'food' staat, wat had u gedacht.

kijk maar: zaterdag jl. werden we nog ter gelegenheid van die andere jarige (nog eens proficiat, schvdr!) vergast op een waar feestmaal; gisteren trokken we met een paar vriendjes naar het alomgeprezen (en terecht!) aperto chiuso. met dank aan micel, katleen, grietnie en céline voor een superdeluxe, gezellige avond. niets wijzer dan een restaurant een beetje op stelten zetten met een slappe lach alhier en wat onnozelheden aldaar. dient ook gezegd dat wij dankzij deze poepies vanaf heden elke dag van die koffie-gelijk-op-restaurant kunnen drinken! wow! mijn dank is groot -en die van fan mogelijks nog groter. en ik voel me enorm verwend nu.

vanavond staat het eigenlijke feestmenu (fondue, dat kies ik altijd) met de mama en broers op het program. overmorgen doen we een kleine volksverhuizing naar één van mijn favoriete restaurants op de boerenbuiten, en wel voor de folklore en de gigalap aan vleesjes die je daar kunt krijgen. fieuw, als dat maar goed afloopt.

ow ja, en for the record, 28 ben ik geworden. shit maat, dat begint te tellen. en zeggen dat ik me nog altijd een meiske voel. gypsy, de 28-jarige vrouw. nee jong. echt niet.

update: na een ochtend gekrot hou ik het hier even voor bekeken. ik kruip in mijn bed! ziek: keelpijn, koppijn en een beetje koorts zelfs-dat moet van mijn 16de levensjaar geleden zijn. schoon begin is dat van mijn 28ste levensjaar... een oerkreet borrelt op: neeeejeeeuuuhhh, niet nu!!! soit, het kan alleen maar beter gaan nu?

7 opmerkingen:

pironik zei

dat van die 28 had ik ook wel kunnen afleiden uit de url :)
maar proficiat!! en veel plezanterijen toegewenst.

Tjoff zei

Gelukkige verjaardag, meisje! :-)

Smiling Cobra zei

Een welgemeende gelukwens met je verjaardag. Ik hoop dat de nieuwe jaargang je heel veel lol in het leven mag bezorgen.

pierre du coin zei

Proficiat meid! Wel balen als een stekker, ziek in bed. Laat u maar eens goed soigneren.

maarten zei

Gelukkige Verjaardag!

Nathalie zei

Gelukkige Verjaardag en wordt snel beter!

gypsy_eyes zei

@allen: merci, merci! virtuele felicitaties zijn leuk :-)

en het gaat al beter, dank u wel.