29.6.07

josh

kijk, ik dacht zo, ik ga een weekje wachten om er over te berichten... dan ben ik wat gekalmeerd en kom ik misschien iets minder puberaal over. maar we moeten eerlijk zijn: intussen zijn we een dag of vijf verder en het gaat *niet* de goede richting uit.

zwaar in luv met josh, nog altijd helemaal jawel. heel den tijd mijmerend aan dat dik uur dat ik daar knal en pal vanvoor aan het podium stond te jumpen (en ja de gemiddelde leeftijd aldaar gevoelig de hoogte in stuwde). a silly basket case i am: heb ik een paar keer op punt gestaan om "JOSH, YOU'RE SO DAMN HOT" of iets dergerlijks te brullen. dat heb ik gelukkig niet gedurfd.

4 opmerkingen:

pironik zei

maar kindje toch! :) en zeggen dat ik elke dag wakker word met zo'n damn hot rosse kerel in mijn bed. of wacht eens even: dat ben ikzelf! :D
ow, josh nu live op de radio!

Al Qeitel zei

Willen al die rostekoppen eens snel hun haar normààl kleuren aub?! Wat moet meneer pastoor wel niet denken.

gypsy zei

@pironik: lol ;-) ja en ik heb het gehoord... zo sjaloes dat ik op dat meiske was. alhoewel, ik zou niet weten wat zeggen.

@al qeitel: ela ela geen slecht woord over roste haren hé. dat is wel hetzelfde als 'goudblond', dixit mijn buurmeisje van vroeger.

Anoniem zei

teuntje,

check eens jouw mail (Yahou)!!

kussen,

Aline