28.6.07

verjaardag

oei. er is hier precies een verjaardag in mineur in aantocht. ergens dit weekend ben ik er alweer een jaar op los aan het kriebelen -my god, die tijd gaat snel tegenwoordig. nooit gedacht dat er zo'n regelmaat in mijn postgedrag zou zijn. maar u heeft het ongetwijfeld al gemerkt, die regelmaat is sinds de verhuis iet of wat verdwenen.

en denk ik dan, heb ik misschien een beetje last van blogmoeheid? mezelf kennende zal het wel weer een of andere periode zijn. want als ik er even over nadenk, beschouw ik het hele bloggebeuren nog altijd als een superfijne aanvulling op ons sociaal leven. alleen is het zo dat ik niet altijd even graag achter een computer toef. en dat ik wegens omstandigheid al meer dan genoeg achter diezelfde computer zit... en ook beste mensen, voelt dat het hoofd van me weer eens tegelijk vol en leeg aan. het is maar dat u het weet.

6 opmerkingen:

Alcyon zei

Nog een maand en ik kan ook een kaars uitblazen. Alvast proficiat voor uw mijlpaal. Die regelmaat en zo, dat ken ik, almaar meer van ondervinding...

Elise zei

HAPPY BLOGBIRTHDAY!!

pironik zei

ik in elk geval content dat je er na een jaar nog steeds bent. zelf trouwens ook weer superveel twijfels over waar we met de blog naartoe willen. maar proficiat dus!

pierre du coin zei

Proficiat! Ik ben hier ooit via een link van kerygma beland, en sindsdien blijven plakken!

maarten zei

Proficiat, happy blogday!

gypsy zei

@allen: merci voor de felicitaties!

@pierre du coin: en ik ben juist begonnen door o.m. kerygma te lezen!

@pironik: gewoon doordoen hé gij ;-)