7.6.07

stemgerechtigde oost-vlamingen, graag even uwWWWWWWWWW AAAAAAAndacht voor...

... twee straffe madammen die hier al een tijdje in de doorklikken maar! sectie staan te blinken. als ik u meteen vertel dat het bijna jammer dat ze niet op dezelfde lijst staan, begrijpt u dat het echt kiezen is tussen die twee... nochtans ben ik nog altijd een hevige voorstander van groen! als onafhankelijke partij. poeh, kartelvorming -alleen het woord al. dit gezegd zijnde, me i present you -tatarara- aline maes voor de sp.a en meryem kaçar voor groen!.

aline kent u ongetwijfeld nog van de reclaam die hier voor gemeenteraadsverkiezingen in oktober stond. desondanks werd zij toen nét niet verkozen als gents gemeenteraadslid. wat ik u niet vertelde was dat zij wel benoemd werd tot ocmw-bestuurslid. allemaal goed en wel, maar aline zien we niet veel meer. zo hard werken jong! en die noeste arbeid (een dossiervreter!) levert haar nu een 5de én als opvolger verkiesbare plek op de oost-vlaamse lijst op. aline komt op voor: betaalbaar wonen, meer en betere kinderopvang en een beter leefmilieu.

ook meryems ervaring in het politieke leven is niet min. correct me if i'm wrong, maar deze madam is jarenlang senator (voor agalev) geweest, en zetelt sinds oktober voor groen! in de gentse gemeenteraad. meryem staat op de derde plaats op de oost-vlaamse kamerlijst en maakt aldus kans op een zetel in het parlement. zij staat voor groen, solidariteit en waarden.

en het beste van al is dat deze twee politica over een zeer mooie én informatieve website beschikken alwaar u op uw gemak hun visie en strijdpunten kunt nalezen. ik zei het al: het wordt moeilijk kiezen! allez, voor mij dan toch.

3 opmerkingen:

pironik zei

het is idd lastig kiezen. o, ik heb zelfs al door uw toedoen meryem aangeraden aan een vriend. hij zocht naar namen op de lijst van groen.

Lou zei

Helaas, ik zen van antwirpeuh ... maar ik stem ook op de goei!

gypsy zei

@pironik: woehoe, mijn pr werkt!

@lou: hé jullie zeggen dat ook, "op de goei stemmen" (allez ja, bij ons is dat op de goeie)