25.8.06

dringende oproep

Naar aanleiding van de 0110-concerten besloten enkele mensen uit de filmwereld (m.b. Saskia Verboven en Sanne Nuyens) dat zij niet mogen achterblijven, dat ook zij een signaal moeten geven. Zij willen absoluut participeren aan deze actie en gaan daartoe een filmpje in elkaar boksen dat oproept tot verdraagzaamheid. De clip zal te zien zijn tijdens de concerten, en hopelijk op enkele tv-zenders.

Voor de opnamen zijn zij nog op zoek naar héél veel FIGURANTEN van alle leeftijden en geslachten, van alle kleuren en in alle maten.

De opnamen vinden plaats op zondag 10 september in Brussel. Als je geïnteresseerd bent om als figurant mee te werken aan dit initiatief, laat dit dan weten via het commentaarbalkje. Dan stuur ik het inschrijfformulier per mail door.

Nog even melden dat de organisatoren geen vergoeding kunnen bieden voor de medewerking. Iedereen - van regisseur, tot cameraman, van styliste tot scriptgirl - die zich al engageerde om aan dit project mee te werken doet dit kosteloos. Garanderen zij wel: een koffie, een croissant en een superleuke ambiance.

1 opmerking:

Anoniem zei

Ik zie het wel zitten om mee te doen. Hoe schrijf ik me in?
gfleu@hotmail.com