23.8.06

nieuwsgierig

tijdens de vorige, soms iets té spannende reis, beloofden gypsy en fan het plechtig aan mekaar: "volgende keer gaan we op clubmed, naar kreta of azo iets". intussen zijn we een maand of vier verder en houden we niets anders dan fantastische gevoelens en warme herinneringen over aan (de mensen van) senegal/gambia. euhm ivm clubmed: da was maar een graptjen hé.
wie de reismicrobe te pakken heeft, weet dat naast het 'terugkijken op' , er altijd zoiets sluimert als 'fantaseren over volgende bestemmingen'. en mensen, het is beslist: het worden... *tataratara* ...eindelijk nog eens ... *tromgeroffel* ...the united states of america!!!! denk er het uwe van, maar ik ben ferm benieuwd...
 • hoe de douanemannen gaan reageren op fans metalen heup, daar in amerika (zouden ze het even intrigerend vinden als in dakar?
 • hoe het met gastouders melba en rodger gesteld is (ze zijn intussen al een goed eind in de 60)
 • of rustin er zal zijn, daar in de midwest ('t is ne tjsolder)
 • hoe dat zal verlopen, het weerzien van de ex
 • hoe dat zal verlopen, de ontmoeting tussen de ex en de huidige
 • of nyc zo spectaculair is als men zegt
 • hoe gigantisch de huurwagen zal zijn
 • of ik een 'double whopper with cheese and no pickles' nog helemaal op krijg (en oei, ik heb zonet ontdekt dat ze tegenwoordig ook triple whoppers op het menu hebben staan, warm aanbevolen als "bigger, better, beefier")
 • of ik dr.pepper, little debbie fudge brownies, reese's peanut buttercups nog wel lust
 • hoe vaak men ons de blijde boodschap zal verkondigen (standaardantwoord zal nog steeds luiden: "would you be so kind to stop shoving that religion down my throat?, thank you.")
 • of ik er wel zal tegen kunnen, tegen dat conservatisme en ja in vele gevallen, die onwetendheid
 • of we een optreden zullen kunnen meepikken van één van onze muzikale helden
 • of fantje zal terugkeren met die fender waarvan hij al zo lang droomt
 • of alles er nog zo ongelooflijk ver van mekaar ligt

7 opmerkingen:

lange j zei

pfff, kwil mee! Al was het maar om slacktone ne keer bezig te zien => volgens hun site zijn er precies wel veel concerten in de amwerica!

pierre du coin zei

Way to go sister! The USofA zegt mij ook wel iets. Ik zou graag zo eens een wagen huren en rondtrekken in de buik van America. Zo eens in van die motels slapen die je in de films ziet, ontbijten aan den toog en 's avonds een T-bone steak om u tegen te zeggen.Zo een beetje zoals Martin Heylen deed bij man bij hond. En een weekje NY zie ik ook wel eens zitten. AL vrees ik dat dat daar enorm duur is.

tdz zei

't wordt SUPER ! Ik know it...
Letterlijk het tegenovergestelde van Afrika, maar opnieuw een fantastische ervaring.
*Zucht* Waarom kunnen we niet gewoon altijd reisjes maken...*zucht*

Nathalie zei

NYC valt goed mee, maar ik ben geweest twee jaar voordat de torens neerkwamen, dus 't zal wel enorm veranderd zijn volgens mij. Ik zou er graag wel eens terugkeren!

Club Med is trouwens zo erg niet, ik ben er een keer of twee geweest, naar één die nu niet meer bestaat, maar dat was er één met "weinig animatie" en dus was 't best relaxed. Ik zou er niet alleen naar toe gaan, maar 't was met ma en zus, en tja, mijn ma kun je niet naar veel meenemen en mijn zus is een beetje een snob, dus 't moest wel!

En veel succes met de scripties ;) Ik hoop dat ze leesbaar zijn hihi.

gypsy_eyes zei

@pierre: doet gij dat altijd als ge op reis zijt, zo thuis bij total strangers binnenvallen?

@nathalie: clubmed met mijn ma, da's nog ne keer een idee :-)!

mamaaken zei

mmmmm, wanneer vertrekken we? ... en naar waar?

gypsy_eyes zei

@mamaaken: zie je het al voor je? zo van die stoere, zuiderse binken die ons komen entertainen? tunesië, portugal, griekenland, turkije, guadaloupe, mexico, malediven,...? you pick!