19.8.06

festivalitis

het doet altijd een beetje pijn in het hart om een festival thuis mee te volgen via all areas of enkele flitsen op het nieuws. zeker wanneer het over pukkelpop gaat. de voorbije twee jaar waren zalige edities maar omdat trop te veel betekent, werd besloten een jaartje te passen. geen nood, vanavond staat er een optreden op 't program. van het lief dan nog én in de heimat die eeklo heet. dat belooft boereleute in overvloed. jippie, me luvs boereleute.
en omdat ik goesting heb om pr-vrouw van dienst uit te hangen: hou je van onnvervalste blues? allez ja, covers van onvervalste bluesnummers? rep u dan vanavond naar eeklo. ergens in de buurt van cc de herbakker zou een tent moeten staan alwaar blacktone vanaf 21u zijn gekende vettige sound (nogmaals juij) op het publiek zal afvuren.

4 opmerkingen:

bonnieprincemitch aka misel zei

ge hebt nie zoveel gemist op Pukkelpop hoor, alleen wa regenvlagen (dan kunde beter in het pittoreske Eeklo ergens binnen zitten en genieten van de gitaarvirtuositeit van uw lief, niewaar). De Eagles of Death Metal waren wel oké, en Daft Punk en Goose ook. Voor de rest niet te veel memorabels meegemaakt, alleen Broken Social Scene, die weer rockten as usual. Voila, wie heeft er JimTV, TMf of MTV nodig voor concertverslagen als ge bonnieprincemitch hebt?

PS: ik vind 'Young Folks' van Peter, Bjorn en dingskes ook een zalig nummer. Fluiten rules!

Lien Braeckevelt zei

Woehoe! Eeklo!
Proficiat met je blog!

gypsy_eyes zei

@micel aka misel: you're aaaaaaallliiiivvveeee!!!
@lien: merci!!!

en euh ivm eeklo: it suckt. niet het optreden op zich, maar gewoon omdat er geen kat op afgekomen was. allez ja, buiten die 15 man uit gent. typisch eeklo... willen maar nie kunnen :-)

aline Maes zei

Bonniepricemitch,

Ge hebt dan wel een prachtig optredentje van The Dresden Dolls laten liggen hoor! Zij waren, net als Goose overigens, schitterend!